Sobre INELCOM

 

INELCOM és una companyia tecnològica fundada en 1980 amb un projecte d'empresa integral, que comprén des del disseny fins a la producció i posterior instal·lació i manteniment de solucions innovadores i de qualitat, així com al control i la gestió de les mateixes.

Veure pàgina web
team

COLECCIÓN INELCOM

Arte Contemporáneo

 

La col·lecció naix com a resposta d'INELCOM a la responsabilitat social que les organitzacions empresarials tenim amb la societat civil.

Es tracta d'un projecte cultural de llarg recorregut, materialitzat en la creació de la “COLECCIÓN INELCOM Arte Contemporáneo” en el que es pretén millorar el patrimoni cultural espanyol i donar una oportunitat als jóvens valors del panorama artístic.

team

Noves Obres

 

En 2019/20 hem incorporat a la “COLECCIÓN INELCOM Arte Contemporáneo” obres de 14 artistes:

Alessandra Spranzi (Itàlia), Anna Barriball (Regne Unit), Christian Boltanski (França), Daniel Canogar (Espanya), Daniel Steegmann Mangrané (Espanya), Dominique Gonzalez-Foerster (França), Giorgio Andreotta Calò (Itàlia), Ishiuchi Miyako (Japó), Mariana Caló i Francisco Queimadela (Portugal), Monica Bonvicini (Itàlia), Pieter Geenen (Bèlgica), Tom Friedman (EUA), Yoho Tsuda (Japó).

team